Kontakt

ahg_pics

Antikhuset är verksamt sedan 2004 och alla föremål som visas är i fint skick om inte annat anges. Antikhuset är en butik online. Hör av dig om du har frågor eller saknar något på hemsidan. Vi har fler föremål på lager än vad som visas på hemsidan.

epost: info (at) ahg.se
mobil: 0703677036

Följ gärna Antikhuset på Instagram och Twitter; användarnamn Antikhuset.


Om Antikhuset

ahg_antikhuset

En av Antikhusets specialiteter är porslin och konsthantverk från Gustavsberg, formgivet av bl.a. Stig Lindberg, Lisa Larson, Wilhelm Kåge, Berndt Friberg, Karin Björquist och Bengt Berglund.

I webbshoppen kan du komplettera din servis, hitta kaffekoppar och assietter som förgyller vardagen eller investera i ovanliga samlarobjekt och vackra smycken. Här hittar du föremål som aldrig togs i produktion, föremål som blev kvar på idéstadiet eller helt enkelt skisser till kommande produktioner.

Här säljs även produkter från övriga svenska tillverkare samt från Danmark, Finland och Norge.

Alla produkter i butiken är begagnade och i fint skick.  Alla eventuella defekter anges alltid i texten. Produktbilderna är tagna av mig. Andra fotografer anges i anslutning till bilden.

Många av er har träffat mig i den fysiska butiken jag hade i Gustavsbergs hamn från 2004 till 2013. Nu finns Antikhuset endast online. Antikhuset har även ställt ut på ett antal antikmässor.

Eva Ax Riise
Antikhuset